De tre løver står over for Azzurri, hvem vinder i sidste ende?

Comments · 19 Views

De tre løver står over for Azzurri, hvem vinder i sidste ende?

Europa Cup-kvalifikationen 2024 indvarslede et højdepunkt. Italieneren Azzurri spillede mod England Three Lions. De to europæiske kraftcentre mødtes på en smal vej. Dette er endnu en konkurrence mellem den sidste europacupmester og andenpladsen. Kan de få hævn? , eller bliv en taber igen, lad os vente og se.

Som en dark horse i sidste europacuppen overvandt Italien alle forhindringer og vandt mesterskabet. Dens styrke skal ikke undervurderes. Sidste års europæiske indledende kampe var kede af det og tabte til Nordmakedonien og missede i sidste ende VM i Qatar. Nedgangen i holdstyrken er allerede en trend. Det er værd at bemærke, at holdets aktive scoringsleder var fraværende på grund af Mobiles skade, hvilket ikke er en lille påvirkning.

For England har de to hold ifølge statistikkerne for nylig stødt sammen, og England har ikke vundet en eneste kamp, og psykologien er ikke dominerende. Men den nuværende holdopstilling er uhørt stærk, ikke kun med topstjerner som Kane og Sterling, men også en gruppe unge og fremragende spillere, og holdopstillingen er forholdsvis pæn. Men desværre vil Rashford, som har præsteret meget godt på det seneste, være fraværende på grund af en skade. Hvorvidt Mount kan spille skal vise sig, hvilket også er skadeligt for holdet.

Efter at have analyseret styrken og de ugunstige faktorer i Italien og England, lad os vende vores opmærksomhed mod de Køb fodboldtrøjer, der er efterspurgt af fans. Lidt kendskab til populærvidenskab, kender du årsagen til navnene "Three Lions" og "Azzurri"?

England kaldes "De tre løver", fordi landsholdets emblem er sammensat af tre løver og ti roser. Som "King of Beasts" repræsenterer løven styrke og mod og symboliserer det engelske fodboldholds fortræffeligheder og helte. ånd.

Det italienske hold kaldes "Azzurri" af fans, fordi den blå og hvide fodboldtrøjer, den blå top og de hvide bukser symboliserer Middelhavets farver.

Comments