Lightning-laget hade ett utmärkt resultat i mars och förväntas vinna slutspelet!

Comments · 12 Views

Lightning-laget hade ett utmärkt resultat i mars och förväntas vinna slutspelet!

Blixtlaget är på väg att nå bra resultat i det kommande slutspelet.Att döma av rekordet hittills i mars är det inte svårt för dem att rusa till den fjärde cupfinalen. Även om de förlorade flygplatsspelet i början av mars, är de fortfarande optimistiska om sin potential och styrka.

Faktum är att Tampa Bay Lightning är Stanley Cup-mästare 2020 och 2021, och var också mästare i Eastern Conference förra säsongen. Och den här gången börjar slutspelet i Stanley Cup den 17 april, och Lightning är fortfarande en stark utmanare, vilket kanske inte är goda nyheter för andra lag. Flash-laget är dock inte oövervinnerligt.I den rekordrankinglista som släpptes av MHL i söndags ligger det på en sjunde plats med Los Angeles Kings. De föregående dagarna den 4 mars förlorade de med 5-3 mot Buffalo Sabres. Man kan säga att styrkan är lika, men det är inte på något sätt omöjligt att utmana. Blixten har dock väckt stor uppmärksamhet. I den tredje kvarten av matchen mot Sabres bytte huvudtränaren precis ut bänken, vilket räckte för att göra Blixten till nyhetsrubrikerna, kan man se att media och fans är mycket oroade över varje drag av det starka laget.

Även om det blev en förlust i spelet i början av mars, har det bibehållit bra speldata och status sedan dess, så många medier har förutspått att Lightning för närvarande är i segerläge. Spelarnas tolerans och tysta förståelse är förstås lika viktig och de nya spelarna kan också snabbt integreras, NHL Ishockey Tröjor vilket också är avgörande för att Blixten ska vinna segern.

Och slutspelet är mindre än en månad bort, oavsett vad Blixten åstadkommer, oavsett om det blir som media förutspått, låt oss fortsätta att stödja honom.

Comments