Efter at have skabt 31 scoringsmuligheder assisterede Ding Ding sin holdkammerat for første gang i denne sæson

Efter at have skabt 31 scoringsmuligheder assisterede Ding Ding sin holdkammerat for første gang i denne sæson

De Bruyne, som altid kan skabe mord for sine holdkammerater og holdet, skabte endelig sin første assist i sæsonen. Det lyder mærkeligt, men det er sandt. Køb fodboldtrøjer

Statistik før kampen viste, at De Bruyne, der bar en Manchester City trøje, skabte 30 scoringsmuligheder i denne sæson, men han har ikke assisteret endnu. Det er ikke fordi De Bruynes kreativitet er faldet, men at de muligheder han skabte ikke er blevet brugt.

Men i denne kamp mod Brentford blev muligheden skabt af De Bruyne endelig udnyttet. I kampens 16. minut sendte De Bruyne en diagonal aflevering fra højre, og Foden scorede nemt foran målet.

Efter kampen gav scoringshjemmesiden SOFASCORE også De Bruyne den højeste score på 8,3 point i spillet. I dette spil har han 86 berøringer, 59 afleveringer, 48 på plads, 1 assist og 1 ramt målrammen.

I denne sæson spillede De Bruyne 14 Premier League-kampe, herunder 9 starter, scorede 5 mål og 1 assist. Han spillede 5 gange i Champions League, startede 4 gange og havde 1 assist.