Timomel gör 5 mål för San Jose Sharks

Timomel gör 5 mål för San Jose Sharks

I San Jose Sharks match mot Los Angeles Kings visade All-Star mer statistik som överraskade fansen. Han blev den första spelaren i San Jose Sharks historia att göra 5 mål i en match. Hans starka insats släppte direkt motståndaren iväg, tillsammans med hans lagkamraters mål, och till slut vann San Jose Sharks matchen med 6-2. Billiga NHL Tröjor

Timo Meier är den femte spelaren i NHL att göra 5 mål i en match sedan 2000, och jag måste säga att det var en fantastisk prestation, även om han gled förbi guarden Drew Doughty, men också sköt målvakten Jonathan Quick. Han är för ung, han är galen. Folk på planen började ringa honom. Han gick med i San Jose Sharks tröja. Namnets röst stannade inte.

Timo Meier gjorde det snabbaste hattricket i lagets historia sedan öppningsmatchen. Allt kom från det hårda arbete han lagt ner, och spelet gav resultat, vilket gav laget en seger och fick respekt och applåder från spelarna som bar Los Angeles Kings tröja idag. Timomel har fört med sig bra resultat till laget, spelar en viktig roll i laget och kommer också att vara en nyckelspelare för laget. Alla kommer att minnas honom den här säsongen.